TRANSZPERSZONÁLIS LÉGZÉS

TRANSZPERSZONÁLIS LÉGZÉS

TRANSZLÉGZÉS EST

Az év következő Traszlégzés-Holotroplégzés folyamatára várom szeretettel az érdeklődőket! 

Az est témája: POLARITÁSPONTOK A TESTBEN!  A testben tárolt elnyomott érzésminták szinkronizálása.

AZ  TÉLI FOGLALKOZÁSOK IDEJE:                 2024. Január 13. szombat  16.00-19.00 óráig

Március … szombat  16.00-19.00 óráig

AZ EST TEMATIKÁJA:
16.00 tájékoztató előadás a módszerről,
16.30 előadás a tematikus légzésről,
17.00-18.30 légzés folyamat,
18.30 az átélt tapasztalatok megbeszélése.

AZ EST HELYSZÍNE: Haraszti Jógastúdió, Dunaharaszti, Dobó István u. 13.

A légzésgyakorlás hatására az egyén elméje változó tudatállapotba kerül. Itt van lehetősége  megoldania azokat a problémáit, amelyek valamilyen érzelmi elnyomás miatt fennállnak, legyen az fizikai betegség, vagy mentális zavar, stressz okozta életminőség romlás.

A testünk minden traumát őriz. A légzés szerepe ezeknek az elnyomott érzéseknek a feldolgozása, átfordítása. A légzéstréning módszere kétféle módon hoz létre transzállapotot, azaz változó tudatállapotot.
Ezen az estén a légzés intenzitását gyorsítva hozunk létre módosult tudatállapotot, ahol az érzések, gondolatok, először felerősödnek, majd ezt követően alakul ki a transzállapot, amelynek célja, hogy az egyén problémái érzelmi ragaszkodás nélkül, kívülről is láthatóvá váljanak, és megértésre kerüljenek.

Ebben az állapotban a mindennapi gondolkodás kikapcsol, de a gyakorló tudja, hogy mi történik vele, tudja, hogy itt és most lélegzik, kétféle tudatállapotot működtet egyszerre.

Ezáltal a transzlégzés egy belső utazás az önvalóba, az egyén saját világába, azokba az előzetes élményekbe és tapasztalatokba, amelyből fennáll mindenkinek a rendszere. A légzés szerepe kapcsolatot kiépíteni a tudatos és tudatalatti elme működése között. Ilyenkor az emberek ösztönösen azonosítani tudják problémáikat, felismerik azt a teret és időt, amikor az elkezdődött. Olyan emlékekre, érzésmintákra látnak rá, éreznek rá, amelyeket nem a fejük őriz, hanem a test struktúrája. Ezt hívják sejtmemóriának. Olyan korai emlékekre gondolok itt elsősorban, ahol az agy még nem barázdálódott, az agyi szinapszisok még nem alakultak ki, emlékképeket még nem őriz az elme, de érzések, érzésminták már érnek minket a külvilágból.

Amikor az elnyomott érzések feldolgozásra kerülnek szinkronicitás jön létre az életben. Az ember élete átrendeződik, a dolgok sikerülnek, az egyén külső segítséget kap. Amikor az ember kilép az önsajnáló, önszabotáló programokból, akkor tudja saját életét élni, irányítani azt, akkor tudja a saját életútját követni. Nem fordítva!

                                                                                   

AZ EST TÉMÁJA: Polaritás pontok a testben,  a  három prána, tóruszenergiák.

GYERE ÉS PRÓBÁLD KI A VÉGTELEN SZABADSÁG ÉRZÉSÉT, A LÉGZÉS TRANSZPERSZONÁLIS ÉS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ HATÁSÁT!

A foglalkozásokon kismamák, orvosi-pszichiátriai kezelés alatt álló személyek, egyéb pszichodelikus szereken élők NEM VEHETNEK RÉSZT!

A folyamatot VEZETI: Molnár Erika légzéstréner

AJÁNLÁS:  A foglalkozásra érkezz kényelmes ruhában, és ne egyél előtte minimum 1 órával!

Az est DÍJA: 8.000 Ft.

FÉRŐHELYEK száma: Max. 8 fő. Foglalás a jelentkezés és befizetés sorrendjében!

HELYFOGLALÁS: 50% előleg befizetésével történik.

Jelentkezés: jogaharaszti@gmail.com, vagy info.gyogyitolegzes@gmail.com

vonal gyógyító légzés

Ne halogass tovább!

Ha szeretnél tartalmas leírásokat, cikkeket, információkat olvasni a légzéstanfolyamokkal kapcsolatban, tájékoztatást kapni a programokról, eseményekről, akkor iratkozz fel a Gyógyító légzés hírlevelére!