ÚJJÁSZÜLETÉS
FOLYAMAT LÉGZÉSSEL

Holotrop légzéstréning

REBIRTHING

UJJÁSZÜLETÉS
FOLYAMAT LÉGZÉSSEL

Holotrop légzésterápia

REBIRTHING

ŐSZI ÚJJÁSZÜLETÉS FOLYAMAT LÉGZÉSSEL

 2024. Március 23. szombat (10.00-17.00)

A holotrop légzéstréning egyik ága a Rebirthing, amely újjászületést jelent. Egyik megalkotója Stanislav Grof, aki 1976-tól dolgozta ki ezt az eljárást.

A születési trauma az egyik leggyakoribb oka, és gyökere, a fizikai és lelki problémáknak, traumáknak. A folyamat célja, hogy az érintett személy újra átélje, megértse, majd ezáltal elengedje a fogantatással, a várandósság alatt átélt helyzetekkel, a születéssel járó traumákat, valamint ezekből a helyzetekből eredő és ezzel összefüggő érzelmi és mentális blokkokat.

rebirthing - újjászületés

Születésünk egyszeri élmény, ami sokszor programot, egyfajta mintát ad egész életünkre. Ezekről a mintákról (mátrixokról) a tudatos elme nem tud, de egyfajta sűrűségként a testünk alsó részében lévő sejtek tárolják, leginkább az alsó három csakra területe, és az ehhez tartozó testrészek.

A Rebirthing  nagyon komplex folyamat. Nyolc nagyobb területtel, azaz születési mátrix-szal foglalkozik:

1. Fogantatás előtti időszak és tér

2. A fogantatás folyamata

3. Beágyazódás folyamata, hogyan fogadják a magzatot, anya-apa tudatos és tudattalan érzelmi mintái a magzat felé

4. Méhen belüli időszak a születési görcsök megindulásáig

5. Szülési görcsök-fájások időszaka, együttműködés anyával, ki indítja a születést

6. A születés folyamata (csatorna élmény)

7. Találkozás az anyával, találkozás a világgal

8. Szoptatás, táplálás, elfogadás témaköre.

Minden mátrix más-más fontos témával foglalkozik. Ezek azok a főbb pontok, ahol a kapcsolat sérülhet, ezek azok a pontok, ahol a legfőbb blokkok kialakulhatnak. Mivel ezek a megszületendő gyermek primér, azaz elsődleges érzelmi mintái, ezért lesznek ezek a legerősebbek, amiket tudat alatt ismétel, és használ akár a párkapcsolatban, vagy az emberekkel, gyerekeivel kapcsolatban, minden társas kapcsolatban ezekhez nyúl vissza. Sokévi segítői munkámból kifolyólag kijelenthetem, hogy nem találkoztam még olyan emberrel, akivel nem kellett volna valamelyik szinten dolgozni, visszanézni, megérteni az akkori érzéseit, megváltoztatni az ott kialakított programjait.

Miért érdemes az Újjászületés folyamatán átmenni?
Sokan azt mondják, hogy ez régen volt, nem is emlékszem rá! Vagy egy magzatnak nincsenek emlékei. Igen emlékei nincsenek, de mint említettem, a test őriz minden olyan érzésmintát, amiket a pocakban átélt, megtapasztalt. És talán a legfontosabb, ezek a legtöbb esetben nem a születendő magzat érzelmei. Hogyan is lehetnének azok, amikor még csak most indul az ő élete, az érzelmi mintái 99 %-ban a szüleié, mit érzett anya, mit érzett apa, a testvér, esetlen az ikertestvér, a külvilágból milyen ingerek jöttek. És utána, mint egyfajta automatizmus működik.

Újjászületés

Különböző élethelyzetekben aktiválódik a minta, hiszen mindenki életében mások az élethelyzetek, amiket átél. De nagyon sok hasonlóság van ezekben a mintákban, és nagyon hasonló az, ahogy az emberek azokat átélik. Van, aki könnyen átcsúszik rajta, van aki beakad, van aki veszi a bátorságot és elindul, van akit át kell tolni egy-egy élethelyzeten, van aki ellenáll, és minden jó szándék ellenére sem képes haladni. Mindannyian mások vagyunk, másképpen reagálunk dolgokra, de ezekben a helyzetekben a születési mintáinkat éljük újra és újra, ezeket ismételjük folyamatosan, egészen addig, amíg meg nem látjuk a mintát, rá nem jövünk a miértekre.

Milyen blokkokat lehet oldani a Rebirthing folyamat átélésével, átírásával?

– szorongásos betegségeket,

– fóbiákat,- pánikbetegséget,

-érzelmi hullámzásos állapotokat,

-aritmia, gyors szívverés,

– dadogás,

– szédülés,

– álmatlanság,

– megmagyarázatlan félelmek,

– impotencia,

– szexuális élet problémái

– fejfájás,

– dühkitörések,

– táplálkozási problémák,

– kötődési problémák.

A következő folyamat dátuma: 2024. Március 23. szombat (10.00-17.00).

Helyszín: Dunaharaszti, Dobó István u. 13. (Jógaterem)

A foglalkozás díja: 25.000 Ft.

Bejelentkezés: info@gyogyitolegzes.hu, vagy megvásárolható a Webshopban.

Molnár Erika

légzéstréner

VÍZI ÚJJÁSZÜLETÉS FOLYAMAT LÉGZÉSSEL

 2023. nyarán

feltöltés alatt…

                               

A következő folyamat dátuma: 2023…..nyarán   szombat-vasárnap.

A foglalkozás díja:………

Bejelentkezés: info@gyogyitolegzes.hu, vagy megvásárolható a Webshopban.

Molnár Erika

légzéstréner

Ne halogass tovább!

 

Ha szeretnél tartalmas leírásokat, cikkeket, információkat olvasni a légzéstréninggel kapcsolatban, tájékoztatást kapni a programokról, eseményekről, akkor iratkozz fel a Gyógyító légzés hírlevelére!