SEGÍTHETEK?Egyéni konzultáció

Teljesebb harmónia önmagunkkal és a világgal

LÉGZÉSTRÉNING

MIBEN SEGÍTHETEK?

 

A légzéstréning az egyén mikro és makrokozmoszát egyaránt vizsgálja, hiszen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog, teljes életet éljek, jól kell, hogy érezzem magam a saját kis világomban.  A magyar nyelv nagyon kifejező, jól érzi valaki magát a bőrében, vagy sem. Ha, a testemben már rend van, az már elég jó állapot. Továbbá az is szükséges, hogy jól érezzem magam a körülöttem lévő szűkebb, és tágabb környezetben egyaránt. Együtt tudjak működni magammal, a környezetemmel, a világgal, ahol élek, vagy akár az univerzummal is.

segíthetek? gyógyító légzés

A LÉGZÉSTRÉNING AZ EGYSÉGÉRZET FELÉ MOZDÍTJA A KERESŐT!

SEGÍTEK ÖNNEK, ha szeretne hasznos alaplégzéseket elsajátítani tanfolyami keretek között. Ha a légzést már nem csak alapszinten szeretné gyakorolni, bevezethetem a pranayama, vagy energia légzésgyakorlás mélyebb, intenzívebb szakaszába, ahol már más jellegű tapasztalásokat szerezhet a módszer működéséről, önmagáról, a lélek és légzés egységéről.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha szeretne megismerkedni és tapasztalatokat szerezni a transzlégzés különböző technikáival. Természetesen csak akkor, ha céllal indul a transzfolyamatokba! Nem támogatom a „csak nézzük” meg, mert kíváncsi vagyok rá folyamatokat. A transzállapotot, mint módosult tudatállapotot használja a légzéstréner, azzal a céllal, hogy segítse visszaállítani a test -és elme egységét.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha szeretné elsajátítani az ellazulás különböző légzéses módszereit.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha stresszhelyzetbe került, vagy él huzamosabb ideje. Segítek ennek feltérképezésében, megértésében, feloldásában. Legyen az párkapcsolati probléma, gyászfeldolgozás, különböző veszteségprogramok átélése, munkahelyi, vagy akár anyagi válság.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha gyermeket szeretne vállalni. Segítek megkeresni és feldolgozni a nem fizikai jellegű hátráltató tényezőket ebben a témakörben, úgymint félelmek, felelősségvállalás, gátak a gyermekvállalás területén.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha a családi rendszere összekuszálódott, ha a családi szerepek felborultak. Ha nem találja a hangot gyermekével, párjával, ha valahol elakadt a kapcsolatuk. Vagy ha Ön, vagy gyermeke nem tud kilépni a család fojtogató, szerető, de irányító közegéből.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha úgy érzi elakadt bármely életterületen, úgy érzi, hogy csinálja, csinálja, de valahogy nem halad előre, vagy csak toporog, és nem jut tovább. Ha gátlások alá került.
SEGÍTEK ÖNNEK, ha egyéb válságba került, legyen az érzelmi válság, életközépúti válság, vagy ún. „spirituális” krízis. Ha nem tudja, mi történik Önnel, ha szeretné önmagát megtalálni a káoszban, újra felépíteni személyiségét, áttranszformálódni.

segithetek gyógyítólégzés

SEGÍTEK NEKED, ha úgy érzed, hogy az iskolában, vizsgahelyzetekben nehéz megfelelni, ha apunak, anyunak csak az ötös, vagy a kiváló teljesítmény a jó.

SEGÍTEK NEKED, hogy megtaláld a hangot a szüleiddel, a tesóddal, a barátaiddal.

SEGÍTEK NEKED, hogy megbízz magadban, hogy megtaláld azt, amiben ügyes vagy, hogy a suli, a továbbtanulás vagy az egyetem könnyebb legyen.

SEGÍTEK NEKED, ha a szüleid, barátaid nem úgy értékelnek, ahogy szeretnéd. Ha nehéz barátkoznod, vagy egyáltalán nem is volt még igazi barátod, akinek elmondhatod problémáidat.

SEGÍTEK NEKED, ha szerelmi bánatod, problémád van, csalódtál, elhagytak, vagy te hagytál el valakit és nem tudsz megbocsátani.

SEGÍTEK NEKED, ha kamasz vagy és egyszerűen nem találod a helyed.

SEGÍTEK NEKED, ha furcsa dolgokat látsz, érzel, és nem tudod őket értelmezni.

SEGÍTEK NEKED, ha még nem menstruálsz, de már „kellene”.

SEGÍTEK NEKED, ha úgy érzed, hogy más vagy, mint a többiek.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha szeretne a légzés módszereivel komolyabban foglalkozni, tanulni azt tanfolyami keretek között, hogy tudja alkalmazni önmagán saját épülésére, vagy abból a célból, hogy segítse a családtagjait, környezetét.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha szeretné átélni a Rebirthing-Újjászületés folyamatát, vagy egyéb transzrelaxációs technikákat.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha sportoló és szeretne jobb eredményeket elérni, sikeresebb lenni. Ha sérülésből lábadozik. Ha szeretné légzését, légzéstechnikáját tudatosan használni sporttevékenység közben.

SEGÍTEK ÖNNEK, ha edző, és sportolóit a helyes légzésre szoktatná. Ha szeretné megtanulni, átlátni, hogy mi a közös az eredmény és a légzés között. Ha szeretné tudni, hogy hogyan lehet sportolóit légzéssel, levegővel „doppingolni”, jobb teljesítmény elérését megcélozni, arra ösztönözni a kimerülés veszélye nélkül. Eddigi munkám során futókkal, sífutókkal, úszókkal, kerékpárosokkal foglalkoztam.

Szóval SEGÍTEK ÖNNEK, ha Önmagát keresi valamiben. Varázsló nem vagyok, de közel 25 év tanulás után, 15 év oktatási gyakorlattal a hátam mögött, odafigyeléssel, támogatással, tapasztalattal, hitegetés nélkül, a változtatás szándékával fordulok klienseim felé.

Ez önmunka, ahol a segítő én vagyok, de kell hozzá az Ön akarata, kitartása, szándéka, hiszen a változásnak belülről kell fakadnia. A próbálgatás kevés hozzá!

Forduljon hozzám bizalommal egyéni konzultáció keretein belül! Időpont egyeztetés a 06/70 507 5025 telefonszámon.

Molnár Erika

Légzéstréner

Ne halogass tovább!

 

Ha szeretnél tartalmas leírásokat, cikkeket, információkat olvasni a légzéstanfolyamokkal kapcsolatban, tájékoztatást kapni a programokról, eseményekről, akkor iratkozz fel a Gyógyító légzés hírlevelére!