EGYÉNI
KEZELÉSEK

A konzultáció célja a  blokkok oldása

TUDATOSSÁG

EGYÉNI TRÉNING

 

Az egyéni tréning célja az egészség, a fizikai és mentális jóllét helyreállítása. A betegségek, a rossz közérzet (stressz, álmatlanság, allergikus tünetek és sorolhatnám a tüneteket tovább) hátterében általában olyan traumák állnak, amelyekre már nem emlékszünk. Ezeket az emlékeket, élményeket a tudat, hogy védje magát a rossz élményektől, és ezek további negatív hatásaitól, elnyomja.

gyógyító légzés

De a test őrzi ezeket az emléknyomokat, és ha nincsenek feloldva, csak rakódnak egymásra, és egy idő után elkezd jelezni a testünk: megjelenhet egy egyszerű fájdalom, vagy nyomás formájában, akár egy gombócérzetként a torokban, vagy akár komoly fizikai betegség formájában is. Ezt nevezzük sűrűségnek a testben, ahol van, hogy túl sok energia alakul ki, vagy éppen ennek fordítottja: energiahiány lép fel.
A konzultáció célja ezeknek a traumáknak a feltárása és tudatos szintre emelése, megértése, fogadása.

Az egyéni  kezelés folyamata: feltáró beszélgetés után pár perces légzésfolyamat következik, amely ellazult tudatállapotot idéz elő, így könnyen elérhető az emlékminta. Érzelmekre ható kérdésekre válaszolva keressük a blokkoló emléket, ami a tünetet kiváltotta. Sokszor egy-egy probléma mögött több negatív élmény is állhat. Erre rálátva, megértve, feldolgozva fejeződik be a folyamat.

Nem ajánlott a légzésterápiás kezelés várandósság alatt, fertőző betegségek, láz esetén, sebészeti beavatkozások után a lábadozás szakaszában, súlyos pszichiátriai betegségek, epilepszia esetén, kábítószerfüggők és alkoholbetegeknél.

Molnár Erika, ThetaHealing konzulens és légzéstréner kijelentem, hogy az általam végzett konzultáció segít feltárni a betegségek lelki okait, ezzel segíti és támogatja a gyógyulást, de a hatályos jogszabályok szerint nem helyettesíti az orvosi kezelést. Kérem, hogy betegség esetén mindig keresse fel az adott terület szakorvosát!

Konzultációra való bejelentkezés és időpont foglalási feltételek:
Időpontot kérhet személyes konzultációra telefonon (06/70 507-5025), vagy e-mailben (info@gyogyitolegzes.hu) címen, vagy az előző konzultáció alkalmával személyesen, vagy a lap alján megtalálható online felületen.

pitypang-600

Amennyiben nem tud/ nem akar részt venni a konzultáción a már lefoglalt időpontok visszamondási határideje 48 óra.
Ezen időtartamon belül lemondott időpontokért foglalási díjat számítok fel és számlázok ki. A visszamondott időpontok foglalási díja 5000 Ft, ami átutalással teljesíthető.

A konzultáció díja: első alkalom  20.000 Ft. 

A  további alkalmak:  15.000 Ft /konzultáció ideje kb. 60 perc.

                                      20.000 Ft /konzultáció ideje kb. 90 perc.

 

Molnár Erika

Légzéstréner

Ne halogass tovább!

Ha szeretnél tartalmas leírásokat, cikkeket, információkat olvasni a légzéstanfolyamokkal kapcsolatban, tájékoztatást kapni a programokról, eseményekről, akkor iratkozz fel a Gyógyító légzés hírlevelére!