06 70 507 5025 info@gyogyitolegzes.hu

EGYÉNI
LÉGZÉS
TERÁPIÁS
KEZELÉSEK

A konzultáció célja a tudatalatti blokkok oldása

TUDATALATTI

EGYÉNI LÉGZÉSTERÁPIÁS KEZELÉS

 

Az egyéni légzésterápiás kezelés célja az egészség, a fizikai és mentális jóllét helyreállítása. A betegségek, a rossz közérzet (stressz, álmatlanság, allergikus tünetek és sorolhatnám a tüneteket tovább) hátterében általában olyan traumák állnak, amelyekre már nem emlékszünk. Ezeket az emlékeket, élményeket a tudat, hogy védje magát a rossz élményektől, és ezek további negatív hatásaitól, elnyomja a tudatalatti tartományba.

gyógyító légzés

De a test őrzi ezeket az emléknyomokat, és ha nincsenek feloldva, csak rakódnak egymásra, és egy idő után elkezd jelezni a testünk: megjelenhet egy egyszerű fájdalom formájában, vagy akár komoly fizikai betegség formájában is. Ezt nevezzük sűrűségnek a testben, ahol van, hogy túl sok energia alakul ki, vagy éppen ennek fordítottja: energiahiány lép fel.
A konzultáció célja ezeknek a traumáknak a feltárása és tudatos szintre emelése, megértése, fogadása.

Az egyéni légzésterápiás kezelés folyamata: feltáró beszélgetés után pár perces légzésfolyamat következik, amely módosult tudatállapotot idéz elő, így könnyen elérhető a tudatalatti tartomány. Érzelmekre ható kérdésekre válaszolva keressük a blokkoló emléket, ami a tünetet kiváltotta. Sokszor egy-egy probléma mögött több negatív élmény is állhat. Erre rálátva, megértve, feldolgozva fejeződik be a folyamat.

Nem ajánlott a légzésterápiás kezelés várandósság alatt, fertőző betegségek, láz esetén, sebészeti beavatkozások után a lábadozás szakaszában, súlyos pszichiátriai betegségek, epilepszia esetén, kábítószerfüggők és alkoholbetegeknél.

Molnár Erika, ThetaHealing konzulens és légzésterapeuta kijelentem, hogy az általam végzett konzultáció segít feltárni a betegségek lelki okait, ezzel segíti és támogatja a gyógyulást, de a hatályos jogszabályok szerint nem helyettesíti az orvosi kezelést. Kérem, hogy betegség esetén mindig keresse fel az adott terület szakorvosát!

Konzultációra való bejelentkezés és időpont foglalási feltételek:
Időpontot kérhet személyes konzultációra telefonon (06/70 507-5025), vagy e-mailben (info@gyogyitolegzes.hu) címen, vagy az előző konzultáció alkalmával személyesen, vagy a lap alján megtalálható online felületen.

pitypang-600

Amennyiben nem tud/ nem akar részt venni a konzultáción a már lefoglalt időpontok visszamondási határideje 48 óra.
Ezen időtartamon belül lemondott időpontokért foglalási díjat számítok fel és számlázok ki. A visszamondott időpontok foglalási díja 5000 Ft, ami átutalással teljesíthető.

A konzultáció díja: 15.000 Ft.
A konzultáció ideje kb. 60 perc.

 

Molnár Erika

Légzéstréner

Rebirthing - újjászületésEnergialégzésTanfolyamokEgyéni kezelések

Ne halogass tovább!

Ha szeretnél tartalmas leírásokat, cikkeket, információkat olvasni a légzésterápiával kapcsolatban, tájékoztatást kapni a programokról, eseményekről, akkor iratkozz fel Hírlevelemre!

Feliratkozás

* kötelező kitölteni

Hozzájárulok ahhoz, hogy a gyogyitolegzes.hu marketing célú hírleveleket küldjön a megadott e-mail címre.


A gyogyitolegzes.huhírleveleiről bármikor leiratkozhat, az elektronikus üzenetek láblécében található leiratkozom gombra való kattintással. Az Ön adatait a tőlünk elvárható gondossággal kezeljük, másnak nem adjuk át. Probléma esetén írjon nekünk az info@gyogyitolegzes.hu címre.