Hírlevél

Hírek

2018.10.24 18:00

Látogató számláló

0
0
0
2
9
3
2

Fórum

Szavazás

Egyéni légzés terápiás kezelések

Az egyéni légzésterápiás kezelés célja az egészség, a fizikai és mentális jóllét helyreállítása. A betegségek, a rossz közérzet (stressz, álmatlanság, allergikus tünetek és sorolhatnám a tüneteket tovább) hátterében általában olyan traumák állnak, amelyekre már nem emlékszünk. Ezeket az emlékeket, élményeket a tudat, hogy védje magát a rossz élményektől, és ezek további negatív hatásaitól, elnyomja a tudatalatti tartományba.

De a test őrzi ezeket az emléknyomokat, és ha nincsenek feloldva, csak rakódnak egymásra, és egy idő után elkezd jelezni a testünk: megjelenhet  egy egyszerű fájdalom formájában, vagy akár komoly fizikai betegség formájában is. Ezt nevezzük sűrűségnek a testben, ahol van, hogy túl sok energia alakul ki, vagy éppen ennek fordítottja: energiahiány lép fel.

A konzultáció célja ezeknek a traumáknak a feltárása és tudatos szintre emelése, megértése, fogadása.

Az egyéni légzésterápiás kezelés folyamata: feltáró beszélgetés után pár perces légzésfolyamat következik, amely módosult tudatállapotot idéz elő, így könnyen elérhető a tudatalatti tartomány. Érzelmekre ható kérdésekre válaszolva keressük a blokkoló emléket, ami a tünetet kiváltotta. Sokszor egy-egy probléma mögött több negatív élmény is állhat. Erre rálátva, megértve, feldolgozva fejeződik be a folyamat.

 

A konzultáció ideje:  1óra. Díja: 10.000 Ft

          1.5 órás konzultáció díja: 15.000 Ft.

Bejelentkezés időpontegyeztetéssel: +36/70-507-5025.

 

 

Elérhetőség: Molnár Erika

 

Légzés terapeuta

 

Email cím: info.gyogyitolegzes@gmail.com

 

 

Cím: 2330  Dunaharaszti, Dobó István utca 13.

 

Honlap készítés