Hírlevél

Hírek

2018.10.24 18:00

Látogató számláló

0
0
0
2
9
3
2

Fórum

Szavazás

Bemutatkozás

Molnár Erika vagyok,  Légzésterapeuta, Théta Healing® Mestertanár és konzulens, Minősített jógaoktató.

15 évvel ezelőtt, egy akkor még számomra értelmezhetetlen álom mutatta meg, hogy valami mást kellene csinálnom, másfelé kellene indulnom, mint addig. „Véletlenek” folytán mindig megtaláltam azt az embert, aki segített, aki tanított, aki az akkori tudatossági szintemnek megfelelően, érthető módon közvetítette a tudást.

„ Ugorj, és megjelenik a mentőháló alattad!”-mondta egy kedves barátom. Ugrottam, mivel erről szólt az álmom is. (Na, nem voltam olyan bátor, azt be kell vallanom, olyan óvatos duhaj. Azt hittem el, amit láttam, amire volt bizonyíték…,azután lassan kinyílt a világ.) És rengeteg mentőhálóba kapaszkodtam: agykontroll, kineziológia, reiki, de valahogy mindegyikből hiányzott valami.

 

Az első tökéletes módszer, amit megtapasztalhattam és megtanulhattam az a JÓGA volt.

Pályafutásomat 2006-ban kezdtem kismamajóga oktatóként, majd folyamatos tanulás következett.

2008-ban találkoztam a légzésterápiával, a transzlégzéssel az Anahita Jógaközpontban. És itt végeztem 2010-ben, mint minősített jógaoktató. Még ebben az évben megnyitottam a saját Jógastúdiómat, Dunaharasztin.

2012-ben ismeretem meg a következő tökéletes módszert, a THÉTA HEALING®-et. Ez a módszer mutattam meg számomra, hogy nincs lehetetlen! És itt tudatosult bennem, hogy mi is az a hiány, amit a többi módszernél addig éreztem: hogy nem integrálnak, megtalálnak ugyan valami blokkot, de nem fordítják át az energiát, nem adnak valódi megoldást. A Théta nem csak mentőháló, hanem ott rejtőzik benne a megoldás lehetősége, egy olyan technika, ami valóban beépíti a tudatalattiba a változásokat.

2013-ban végeztem a Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetben, mint légzésterapeuta, illetve ennek az intézetnek ötödéves hallgatója vagyok.

Ezóta oktatom az Energialégzés módszerét, ami részben a Buteyko-légzés és nagyrészben Dr. Komin Vladimir munkásságának alapelvein nyugszik. Vagyis hogyan tudunk meggyógyulni a légzés többévezredes hagyományait felelevenítve és megtanulva, a mai kor viszonyai között alkalmazva és ötvözve a modern trnaszpersznális pszichológia módszereivel. 

Légzésterápiával és Théta Healing technikával segítek az hozzám fordulóknak:

 
- az életünkben ismétlődő negatív események okainak feltárása és megszüntetése,
- az önkorlátozó hitrendszerek feloldása,
- az egészségügyi problémák, függőségek mögötti lelki okok feltárása,
- tanulási problémák, feszültségek, stresz helyzetek, lelki traumák oldása,
- a önbecsülés, önbizalom újjáépítése,
- a harag, düh, gyász, elengedése és feldolgozása,
- családi viszonyok rendezése, születési traumák oldása,

- félelmek a várandóssággal és a szüléssek kapcsolatban,
- ideális testsúly elérése, energiaszintünk növelése,
- a szexuális élet blokkjainak feltárása és oldása,
- a női- férfi minőség megerősítése,

- ideális partner, munka, élethelyzet megteremtése,

- a bőség bevonzása,
- lelki- és spirituális fejlődés, stb.

A légzésterápia és Théta Healing® ugyanabból az energiából merít, ugyanazt közvetíti, ugyanazt tanítja. A két módszer kiegészíti egymást, ezért alkalmazom együtt őket, amikor egyéni kezeléseket végzek, a tanfolyamaimon, vagy akár a jóga órákon is.

 

Molnár Erika

www.jogaharaszti.hu

www.thetatechnika.hu

www.gyogyitolegzes.hu

 

Honlap készítés